lördag 28 november 2009

Och plötsligt...

...händer det!!! IGEN!!!!
Jag har fått en beundrarinna!!! Som förmodligen tycker att jag är så grym så att hon citerar mej på sin blog....
Snacka om att inte ha något eget att skriva.....
Kolla....T

"Retards, we all know one" är tillängnad till BARA mej......
Va glad jag blir.... att jag inte är lika jäkla ***** som hon....

Jag gjorde ju narr av mej själv igår...vilket inte gick hem hos vissa...

Så, nu är min dag förstörd!!! Tack för detta!!

4 kommentarer:

  1. Det där är inte schysst, det är mobbing! :( Varför gör man så????
    GRRRRRRR!
    Vilken jävla "beundrarinna". Barnsligt. Omoget.
    Är det skottpengar på sådana?
    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Ta d som en komplimang..frågan jag ställer dig är.... Vill du gå igenom livet o bli uppmärksammad för d du gör/är/säger? ( ok inte alltid possitivt) eller vill du hellre vara den som gör absolut allt men ingen någonsin lägger märke till?? Någon såg dig!!! D e ju bra!!

    SvaraRadera
  3. Vem är det som mobbar vem egentligen, detta är inte första gången du är elak mot bla mig! Räcker det inte med den skiten du skrev om Tobias och mig på Nettans Facebook?!

    Jag förväntar mig att allt om mig är borttaget innan kvällen, annars kommer jag anmäla dig för ärekränkning för detta inkl det du skrev på Facebook. Jag citerade ett av dina inlägg, that's it! Det du håller på med är olagligt!

    SvaraRadera
  4. Till Tess:
    Det du nu skrev är ett direkt HOT (enligt en jurist jag känner) och inget annat. Det kan i sin tur polisanmälas. Ärekränkning kallas det också när man rycker en text ur sitt sammanhang och ger den en annan innebörd som du gjort på din blogg eller när man publiserar en dialog tagen ur ett annat sammanhag. Ärekränkning och hörsägen. Det ska ju också tas bort i så fall. Du har inte gjort det. Alla elaka kommentarer du tydligen får men inte vågar publicera skulle jag vilja se. Nu är min fråga om du hotar alla människor som tyckt något ofördelaktigt om dig? Det skulle ju bli ganska många i så fall!
    Hälsningar M

    SvaraRadera

Ja, va kul!! Skriv nått!!