fredag 5 juni 2009

Gårdagskvällen...

....blev riktigt,riktigt lyckad!!! Åkte bort till M, arbetskamraten som ordnade sjöboden i Bovall,strax före klockan 17.00,piip,för att hjälpa till med lite småfix innan dom andra galna kärringarna kom.......
Vi gjorde klart det vi skulle, och satte oss i var sin stol på övervåningen och njöt av lugnet före stormen!!!
Så...18.00 stormades boden av 4 st galna kvinns...från och med då, blev det inte en lugn stund...framför allt inte en TYST stund!!!Självaste pensionären som vi hade festen för var i sitt esse och uppskattade festen vi ordnat för just henne!!!
Fast det påpekades att hon faktiskt inte var pensionär riktigt än....först har hon semester i juni...så först i juli...DÅ är hon pensionär...petitesser!!
Hon kommer i alla fall inte tillbaka till oss....

Vi började med att fullkomligt vräka i oss mat...är det något vi har gemensamt..så är det att kunna lassa in mat...så mycket som möjligt på kortast möjliga tid!!!
Momsa,momsa.....planka, med massa kött och frukter, bröd och potatissallad....
stoppades in i en njutbar hastighet....och vi blev MÄTTA!!!
Men som om det skulle räcka...näärå, kaffe och tårta fanns ju till efterätt!!
Och vem missar kaffe och tårta?? Ja, inte VI i alla fall!!! Sen efteråt...på utsidan, stod vi som stoppade korvar,mätta som grisar och tyckte synd om oss själva.....som om vi under pistolhot, hade blivit tvingade att äta allt....
Typiskt oss!!!
Men kul hade vi!! Absolut!! Det finns alltid något att prata om, som sagt...så att det ska bli en pinsam tystnad...det finns inte!!!
Lite seg i kolan å mätt i magen kom jag i alla fall hem när klockan var närmare 01.00 miss i nassa!!
Och jag kan säga att det känns i knoppen idag...att det hände något utöver det vanliga igår.....öm i bollen...MÅSTE va vätskebrist!!!
Och trötttt som en gnu.....och jag har tre ljuvliga nätters jobb framför mej..så denna dagen ska bestå av...PRECIS ingenting!!! Låt mej bara vaaaaaaaaaa!!!

Tror att jag minsann ska lägga mej å läsa en bok..och bara slappa!! Känner att jag behöver det idag!!! Av någon märklig anledning.......
Ha en härlig fredagskväll.....

Matta kramar från



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ja, va kul!! Skriv nått!!