lördag 4 juli 2009

Bättre sällan....än aldrig!!

Precis så känns det just nu!! Jag som älskar att blogga & få kommentarer på allt, både positiva och negativa.....har tappat gnistan totalt!!
Jag har ju en gång lovat mej själv att finns det inget speciellt att skriva om...så struntar jag i det! Men nu händer det ju ingenting,absolut snustorrt på händelsefronten!! Ändå har man häcken full från det man stiger upp på morgonen tills det man fullkomligt stupar i säng på kvällen!!!
Och trots detta finns det inget att skriva?? Mysko alltihop!!
Jag får skylla på värmen....solsting,värmeslag,ja nått måste det definitivt va!!

Jag och grabbarna grabbs har hållt till på stranden, eller i vattnet rättare sagt det mesta av veckan!! Ett favvo-ställe är Johannesvik!!
Jag tycker att det är lite,lite för mycket människor för att jag ska tycka att det är helt 100 okej, men man kan inte få allt!!
Bara att inse att man är bortskämd med att ta båten ut till en holme, och få bre ut sej & ta plats...heelt själv!!! DET är för mej det bästa!!
Men gubben har inte semester, jag kör inte båten själv....då jag troligtvis hade upptäckt fler grund än va som finns utsatt på sjökortet....så det får bli såhär tills hela familjen Wernersson är hemma på semester!!! Jag längtar!!!

I torsdagd kväll, mötte jag upp en kompis nere i hamnen. Ja inte i båt...på cykel faktiskt. Vi köpte oss var sin baguette med tonfiskröra & räker, sen hittade vi en perfekt plats i kvällssolen längst ut på klipporna på st. Görans ö.
Rödvisnsboxen var med och lite godis till efterätt!!! Underbart!!!
Vi satt och tjatade,skvallrade och flabbade tills klockan blev mitt i natten, jag var hemma runt 01.00.piiip.
Detta gör man alles för sällan!! Bara enkelt och lätt drar iväg och njuter av hur vackert man bor!!! Vi är lyckligt lottade!!!

Nu har jag haft nedräkning inför semestern i flera veckors tid känns det som...men NU känns det på riktigt!! Snaaart ska jag va hemma jättelänge, utan tider att passa, med min , bara min goa familj!! Och det ska bli helt enkelt underbart!!
6 nätter kvar...imorrn 5 nätter kvar & så vidare....inte undra på att nedräkningen känns lång när man räknar timmar,dagar,veckor....ja,ibland minuter??!!
Men snaaart,snaaaaart så........mmmmm!!!!!

Fick just ett sms, mina 3 är på hemvägfrån stranden!! Undra hur deras dag har varit, ska bli spännande att höra!! Oscar,vattendjuret ,Wernersson har försökt sej på att dyka en längre tid men inte riktigt fått till det....tills igår...då tar grabben sats, springer & dyker helt perfekt!! Han var så lycklig!! Och det blev jag med, när jag såg hans nöjda leende !!! Så idag har det nog dykts en hel del skulle jag tro!!
Jag dyker inte själv...får panik om jag skulle behöva kaste mej med huvudet före rätt ut...nänä, inget för mej!! Därimot bara jag älskar att hoppa!!!
Jag kan inte gå i när jag ska bada...för det första tar det halva dan...sen blir jag 3.30 lång och har andningsuppehåll......det kan aldrig va nyttigt!!

Nä,nu får jag sluta mala....helt plötsligt fanns det massvis att printa ner....jag som inte trodde jag skulle på ihop 3 meningar ens.....japp,sånt är livet!!

Ha en skön lördagseftermiddag/kväll!!!! Än så länge är ju solen med oss!!! Så njuuut!!
Kram på er!!!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ja, va kul!! Skriv nått!!