måndag 31 januari 2011

Hm...hur va det nu igen man gjorde??

ÖÖÖHH...Hej!!
Sådär cirkus ett halvt år sen jag var här..
Har haft torka!! Riktig svår sommartorka!!
Den vara ända tills nu...

Med tanke på vädret borde jag ju fuktats upp liiite tidigare, men...jag är inte så snabb!!
Och ni hade INTE velat höra mitt ständiga gnäll på dåligt väder, överjävligt väglag, kallt som satan, istappar i musen osv...för jag är INGEN vintermänniska!!

Jag har fel på termostaten!! Inget jag behöver söka för (med risk att bli inlåst på helt fel ställe) utan ett helt eget konstaterande!! Å termostatbyte på en snart 36 år UNG förövrigt välmående vinterblek småfet kvinna - är inget att ens försöka få!!

Va har hänt sen senast!? MASSOR!

Men varför gräva i det förflutna när man njuta av framtiden??

Har en som som fyllt moppe!! Och som har en sån elak mamma som inte låter han köra när det är halt!! Han får snällt vänta!!
Jag kommer va dönervös även då...usch,min pöjk ute på stora stygga vägen.
Grabb nr 2 fyllde tonåring igår!! Grattis mammas lelle!!

Och sist men inte minst imorrn har jag å maken 8 -årig bröllopsdag!?
VA?? ÅTTA ÅR? Det var ju typ förra året vi stod där å garva...jaja, nu var det ju inte så att vi tog det på ett skämt ,men vi hade en helskön präst!! Det är sant!!
Mitt i allt "allvar"...säger han :

- Ja, K-O (maken namn, asså inte KO, utan ett dubbelnamn!) är ju bilförsäljare, å provkört Anna, det har han ju redan gjort!! det stod ju två små grabbar vid vår sida....

Den kommentaren var ju bara SÅ bra!! Precis OSS, om man kan säga så!! Det blev ett mindre jubel!! Man visste lixom inte om man verkligen hört rätt!!
Det var iallafall en helkul dag!! Å vi har väl lika kul fortfarande då, eftersom det sägs att tiden går fort när man har kul!!
Tänkte jag skulle va xtra snäll å göra Lasagne åt maken imorrn!! Då lovar jag att jag kommer ligga på + ett tag!!

Idag har jag förresten för den som undrar....lagat rotmos för allra först ggn. Jag var så stolt över mej själv när jag satt å åt...som om det va svårt?! NOT!
Men det är nått vi alltid ätit hos mamma, i alla år!! Men...hon måste blitt sinil eller nått..för nu var det ett tag sen!!?? Men nu kan jag själv!! Alles själv!!

Detta var kul...å jag hoppas det håller i sej!!
Pöss på er!! Hoppas ni ger mej en chans till...:0)