fredag 31 juli 2009

Efter snaart 16 år....

Så vet HAN precis vad som behövs för att få mej att le!!!

Bara att fixa till lite fika som är x-tra smarrigt , och jag ler, med hela ansiktet!!
Och det var precis vad han gjorde idag min äskade make!!!

Och nu, efteråt....så håller jag på att smälla av!!! Konstigt att man alltid ska ta en liiten bit till....bara liten, för att det är så himla smaskens!! Sen håller man på att spricka......men vad gör det??!! Man kommer ju knappast att behöva visa sej i bikini mer den här sommaren....så jag tror jag går ut och slickar i mej det sista med...sådär lagom smält,segt & gott.......


Tiden går så himla fort...man vaknar....och efter vad som känns som en kvart...gå man & lägger sej.....Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt!! Så...vi säger väl det.


Natten som gick fick i alla fall jag stoppa proppar i öronen.....det blåste fullkomligt storm här uppe på berget!!Man tror verkligen att man ska lätta...med hus och allt...och flyga iväg.... Och när jag skulle rädda mina svin från att lyfta från marken .....fick jag se att växthustaket, en liten bit, låg i spillror på backen.....hade tänkt att plocka upp & göra iordning, men det knaka å braka i växthuset..så jag gick snabbt därifrån!!! Vill ju knappast stå där om resten brakar ihop....


Här sitter vi nu...tre datanördar på rad....japp, helt rätt,det fattas en...men den yngste i vår familj är på grabbkväll hos en kompis. Så just nu är vi en kort....
Ovanligt tyst faktiskt....det bekräftar ju bara vad jag hela tiden trott....det är Oscar som håller låda för det mesta!!! ;0) Lille fisen!!

Ha en himla mysig fredagskväll!!!! Det ska vi ha!!!


Kram på er!!

onsdag 29 juli 2009

Ojdå....


Det är visst hela FEM dagar sen mitt förra inlägg....jag misstänkte att det skulle bli mindre bloggande sommartid....men eftersom det inte vart nån sommar...så får jag skylla på semester!!!


Jag har tänkt att jag ska skriva...& jag har hört en gång...att det är tanken som räknas!!!!


Såå, denna dag har vart sådär lagom händelserik.....drog iväg till Munkedals zoo, efter att ha upptäckt en snopp....hos mina (va jag trodde var) tjejmarsvin.....ajajaja, det där kan bli farligt!! OCH resultera i precis hur många marsvin som helst...så fort ,BORT,bort med snoppsvinet!!



Så nu har han att göra den lille killen....han blev insläppt i en bur med både marsvins å kanin-killar.....ojojoj!!! Nu får han visa va han går för stackarn!!



Och jag ska hålla tummarna på att han inte han att göra sin mamma eller syster på tjocken......(blää, dom e riktiga svin asså, dom där bockarna!!!)


När vi ändå var i Munkedal så passade vi på att springa in(lite överdrivet)på PB-golv....vi har ju planer på att fixa iordning vår trapp....verkar bli ett spännande projekt...eller inte!!! Först ska gamla ful-mattam bort, sen ska det dit en ny....



Det kan bli hur snyggt som helst...och jag har bestämt mej för att precis så snyggt ska det bli!!!

Vi har ju precis målat spaljen vit....så det blir nog en grå/svart, rätt mörk matta vi lägger på nu. Mmm, det kan bli bra!! Eller ...det SKA bli bra!!

På eftermiddagen, närmare bestämt klockan 15.00 piiip, skulle vi befinna oss i HGIF.s lilla "tombola-bod" för lottförsäljning.
Det brukar va sådär lagom givande.......Jäääsp!!!
Men idag var det en riktigt lyckad dag!!!

Har aldrig sålt så mycket lotter förr!!! Måste ju bero på vädret!!! VEM går nere i hamnen & köper lotter om solen skiner & vattnet fullkomligt ropar efter en....INTE jag i alla fall!!

Sen belönade vi oss med varsin glass!! Muums!! Rekommenderar verkligen att ni tar er till Hunnebo & köper en mjukglass på Olgas!! Den var mumma!!!

Före glassen kan man ju alltid ta en pizza.....den ligger precis ovanför...så när man är sådär äckligt mätt efter pizzan....kan man bara rulla nerför trapperna...så landar man vid glassen...perfekt!!!

Kom väl hem vid 19.30-tiden sådär, har suttit här, mätt som en gris & funderat på am jag ska skriva eller inte...men jag bestämde mej för att jag faktist saknar min blogg...när jag inte vart här på ett tag.......och det finns (tro det eller ej) några som sakner mej med!!! Till min stora glädje!!!! Tack goa P för dina gulliga små inlägg....dom värmer!! Du är en PÄRLA!!! Pöss ;0)

Nepp, nu ropar sängen efter mej...jag blev helt plötsligt pömsig i ögat!!!

Kram på er alla goa vänner!! Gamla & nya, nu ska jag gå å nana!!





fredag 24 juli 2009

Jag VILL va solbränd!!!


Jag vill ha 10 miljarder fräknar....som om jag hade ett val....
Jag vill känna det svida av solbränna....
Jag vill ha ömma fötter efter mycket barfotaspring....
Ååååå, va jag vill!!!!


Jag har länktat ut på havet, till klipporna i flera månaders tid...& va händer??

Jo, hittills har jag inte haft en enda dag som varit regnfri....molnfri...eller ens blåsfri!!!

Jag vill ha sol,värme,bikinilinjer,saltvatten i håret....jag vill äta glass varje dag,utan att få frossa....jag vill bli bländad av solen!!!
ÅÅåå, va jag vill ha SOMMAR!!!

Men det verkar som att man får vara nöjd över att bara vara ledig........
Attans...jag vill INTE nöja mej med det!! Jag vill ha MER!!!!

Från och med NU....kräver jag lite, bara liiiite SOMMAR!!!!
Det behövs för att orka med våran låååånga trista,gråa höst & vinter!!!

Det kan väl inte vara så mycket begärt??!!
Nu kan det väl ändå få bli varmt!!

Såå, vad ska man hitta på idag då........
Just nu är maken på sitt arbete....hade lite att fixa med...
Funderar på att ha ett riktigt bra förslag att komma med när han kommer hem....
Meen......jag lider av ide´torka!!! Jag är tom i bollen!!!

Man SKA inte behöva tänka när man har semester, man ska bara kunna packa badväskan, kylväskan, KNÖGfull....och dra ut med båten!!!

Ligga på klipporna....känna solen bränna på hela kroppen, ta ett svalkande bad...
och bara vaaaaaaaaaaa.......*mmm,läängtar*


Näpp, idag har jag en riktig surdag...som om det skulle va bättre!!
Men jag är besviken, så himla besviken på detta förbannade satans väder!!!
Sådärja...nu känns det genast bättre!!
Ska nog ta en dusch...skrubba bort alla sura miner & försöka va som folk!!
Men det kan jag erkänna...DET kommer inte att bli lätt!!

kram från surfisen...

torsdag 23 juli 2009

Borta bra....men hemma BÄST!!!!


Redan förra veckan fick vi för oss att vi ville överraska mina päron,som befinner sej i Simrishamn. JAg var ,som liten ,med på campingsemester där,boende i husvagn & tyckte att Simrishamn var toppen!!

Ville såklart visa min familj denna plats....så telefonen gick varm, ringde runt överallt & frågade efter boende, stuga,rum, ja vad som helst egentligen....bara vi slapp tälta!!!


Men nääärå, det var fler än oss som ville dit.....så ALLT var fullt!!!
Inte ens en liten liiiten stuga utan dass.....fanns att tillgå!!??
Attans.....va gör vi nu??
Jo....vi packade in TÄLTET i bilen.....sovsäckar,uppblåsbara maddrasser+våra kuddar....och drog iväg!!!

Det fanns en husvagnsplats med el...ledig mittimot mina föräldrar, så vi satte gps.en på Simrishamn, Tobisviks camping....och gasade!!! Ca 42 mil......


Och fram kom vi.....for genom ett regningt,åskigt skitväder....mot vårt mål.



Enligt mina föräldrar så var det sol där dom befann sej......
Jojo...men lagom tills vi kom & skulle sätta upp vårat tält.....(fanns fortfarande inga stugor lediga...,jag kollade)...så kom det j*kla regnet...
Jaha, det var ju kul att vi drog med oss det på vägen....

Såå.....K-O & grabbarn fick campera i förtältet under natten, och jag la mej i husvagnen....det var läänge sen en natt hade sååå gräsligt många timmar!!!
Och vad är det med campare som gör att det inte finns något som heter sovmorgon...ALLA är uppe, klämkäcka & glada och väcker tuppen innan 07.00....
Jag kom ur husvagnen och kände mej som ett fullständigt vrak.....efter EN natt??
Solen visade sej mellan molnen....så vi passade på att sätta upp tältet....bäddade och gjorde så mysigt........
Under dagen gick vi in till samhället en liten bit bort, käkade mat & strosade i affärer. Vi badade också i utomhuspooler som låg nära området.

Havet ligger ju precis bredvid, men där var det ruggigt kallt...13-14 grader & frostvarning!!!
Hade en mysig kväll med grillning ,gott att dricka + yatzy.

Sen skulle familjen Taikon gå och lägga sej.....tre bredvid varann...och en längst ner vid fötterna. In i sovsäckar...(klaostrofobivarning)....ompa sej på plats...och sova.

Gick förvånansvärt bra!!! Fast var jag ett vrak dagen innan så vet jag inte va jag var då.......jag sover aldrig bra borta!! Så är det bara!!

Var sådär väder även denna dag,lite mer sol men ändå inte på topp....grabbarna ville till poolen, så jag å mamma drog till "stan"....och alla av det manliga könet till poolerna!!Då hade vi bestämt oss för att vi tillbringar största tiden av dagen i Simrishamn...sen drar vi hem!!

Så när klockan närmade sej 16-tiden packade vi in oss och stte pgps.en på HEM!!
Grabbarna somnade efter en liten stund och jag satt därbak, där mammor får sitta när grabbarna växer upp....tydligen.....och slappade!!

Såg att K-O hade koll på mej.....om det var för att se om jag sov...så att foten kunde bli tyngre på gaspedalen eller vad det var.....vet jag inte!!!

Ett stopp på Ullared på hemvägen, hade ca 50 minuter på oss där...och sen åt vi. Så drog vi vidare hem och var HEMMA 23.30 natten tills idag.

Har aldrig upplevt min säng så underbar som inatt!!! Åååå, ljuvligt!!!!

HEM,LJUVA HEM!!

Såå, vi tog tydligen med oss regnet tillbaka också...härligt, då kan man ju sitta vid datorn med gott samvete en stund (positivt tänkande är nyttigt)...och kolla läget!!

Ha en underbar regning torsdag.....det ska jag ha!!!
Kramkalas...



lördag 18 juli 2009

Ung på nytt!!!


Igår kväll var det 80-talet som gällde.....tubsockar i converse, över oranga nylonstrumpor...ett långt linne m fransar och en jeansskjorta knuten i midjan...blå ögonskugga + härligt rött rouge.. STORA rosa stjärnörhängena..som vilade på mina axlar. Jag var så snygg........
Maken var minst lika snygg i en gammal collagetröja med avklippta ärmar & fuljeans...och stora svarta plastbriller hängandes i halsringningen.
Någon sa.....-Ni ser ut som 15...& nykära

Tror fasen det...där stod jag och kråmade mej framför K-O och försökte få me honom upp i skogen,som en annan fjortis...........men blev nobbad?? Jäkla karl.....

Tjejerna började kvällen med att träffas på st.Görans ö, med våra underbara humör+något gott att dricka!! Pratade gamla minnen och garvade!!!

Det var himla mysigt att bara sitta på berget & tjata!!!
Grabbarna samlades i en sjöbod lite längre bort...sen möttes vi upp på väg till parken.En härlig stämning på hela gänget!!!
Tänk att va tillbaka på det stora dansgolvet efter så många år....det kändes häftigt!! Och jag hoppas att det blir fler gånger!!! Jag bara ääälskar att dansa!!!
Var hemma igen strax före klockan 02.00....lite slitna & ganska trötta i fötterna!!!

Somnade helt utmattad efter en lyckad kväll med underbara människor!!
Jag är såå nöjd!!! Tack, till er som vågar satsa på våran tuffa Park igen!!!
Idag är en slappardag.....jag ska inte göra många knop...jag e seg!!!
HA en skön lördag....haha,nu kom jag på att det betyder ju lördagsgodis!!!
Kan man ha sån tur???
Kramkalas

torsdag 16 juli 2009

Ojojoj....

Så tyst & tomt det blev bara sådär, helt plötsligt!!!
Grabbarna kom på att det var bio...Harry Potter närmare bestämt.

Och jag som får klåda av fantasy....stannar hemma!!!

Ska ta en cycketur till kiosken & hämta ut våra biljetter till morgondagens äventyr!!!!
Imorgon blir det Flaschback i STOR bemärkelse!!! För imorgon är det "Back to the 80:s" i Hunneboparken.....Jag säger bara -OJ, va häftigt!!
Jag har till och med fått min gubbe till att vara lite 80-tals inspirerad!! DET ni!!
Själv tycker jag att det är rätt kul att spöka ut mej....om jag får bestämma själv vad som ska sitta på kroppen!!! Och imorgon kommer jag att va grymt snygg.....
Tycker jag åtminstone själv....;0)

Idag har vart en grejjardag. Har kört ett megalass med återvinning till tippen......jag har en gång sagt att jag ska ta påsen när den blir full, traska dom få stegen ner till återvinningscentralen neranför backen....så slipper det bli såna enorma lass......men verenda gång den är full......petar jag ner påsen i källaren...tills det är ett stort berg av återvinning...Och enda sättet att bli av med skräpet då..är att åka till stora tippen,annars hade jag fyllt varenda container med allt vårt skräp!!!

Men nu är det väck!!! Härligt!!! Kanske, jag sa kanske, ska jag ta & traska när nästa påse blir full......vi får väl se!!

Efter detta gick jag loss på buskarna i trädgården....dom behövde ansas,klippas ner & skötas om!! Så nu ser det genast lite bättre ut. Jag är ju ingen stor fan av trädgård....va är det för fel på gräsmatta?? Och blommor i krukor på utsidan???

Jag tycker i alla fall att det är toppen!!!Man har väl annat att göra än att ligga i rabatterna dagarna i enda....för det ända som växer ordentligt i mina rabatter är ogräset........Såå fruktansvärt dötrist att ränsa ogräs!!! BLÄ!!


Grön asfalt....jo,det kanske?? Då kan jag sälja gräsklipparen också....& köpa nåt roligare...skor tex!!
Då hade min make förmodligen sagt upp bekanskapen med mej...så det hoppar jag!! Bäst att ha gräsklipparen kvar.....kanske!!


Nu ska jag bika ner till kiosken & hämta biljetterna...sen ska jag bika vidare till brorsan hade jag tänkt, & säga -Heeej!!
Ha en himla skön torsdagskväll!!! Kram på er!!



onsdag 15 juli 2009

SeMeStEr......JiiiiiiiiiiiiiiiiiHA!!!


Jaa,jo...egentligen om man ska vara riktigt noga...så börjar min semestervecka nästa vecka...vecka 30. Meeeen...jag gjorde min sista natt från måndag till tisdag....så OJ va ledig jag är resten av veckan!!!!

Idag har det vart en såndär mysko dag...vädret har inte kunnat bestämt sej...sol,moln,regn....sol,moln...osv.

Så jag & min make bestämde oss för att ta en tur till Torp & uträtta lite saker, när vädret ändå inte var på topp!!!

Sprang in & ut i affärer en stund,hittade vad jag sökte, ganska snabbt, för en gång skull...(jaaa, jag vet, ALLT är relativt...frågar ni maken så tog det halva dan....)sen fortastte vi till maten...både kyl & frys behövde fyllas, inför en härlig semester!!!

Grabbarna var hemma & vaktade huset & datorerna (???) medans vi var väck....kan tänka att det är skönt när prinsessan av tjat (jag) försvinner för ett par timmar...................

Väl hemma börjar det tråkigaste av allt....att frysa in & ta hand om inköpen....hua, va trist. Jag brukar försöka smita....men maken har visst fattat det...så idag frågade han mej om jag inte skulle va me....Å va säger man....Jaja...jag kommer....

Efter detta fick vi först för oss att ta en promenix....men helt plötsligt ändrades planerna till muffinsbak....så det blev en snabb-prom till konsum för att handla muffinsformar....ALLTID är det något som fattas...visst är det skumt!!!!


Så nu doftar det mumma i hela huset & kaffet har strax runnit ned.......
Fika-Tajm hos familjen Wernersson!!!!!


Må så gott där ute....& hoppas solen snart skiner på oss!!!
Kramen



måndag 13 juli 2009

Tjenis,penis!!!







Blogginläggen duggar allt färre & färre.....
Men nu ska jag skylla på min okunskap gällande datorer......



Jag gillar inte rutor som ploppar upp...som jag ska läsa OCH förstå..för att klicka mej vidare.....


Så här om dagen ploppade en sån ruta upp....tryckte väl på det som såg roligast ut....och VIPS...så var texten på mitt förra inlägg rena grekiskan.



Då blir min enda reaktion "hans off" Och ett gällt skriande....Kent-oooolof!! KOM!!!
Men eftersom det hände samma dag som kanaldagen,precis innan vi skulle snajsa till oss för utgång.....så fick det bara vara....helt enkelt!!
Såå idag när jag vaknade meddelande min yngste son att "pappa har fixat din blogg nu mamma"....
Frågade min smartare hälft om va som felade & fick ett ärligt svar.........
-DU.......DU måste ha gjort nått!!
Nääää.....DET kan jag väl aaaldrig tänka mej.......;0)

Nu ligger jag här i min goa säng,häärligt medveten om att det bara är EN endaste natt kvar innan semestern!!! Tjohooo, va gött det ska bli!!!


Jag hade väl aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle bli uppehåll & helt okej väder på Kanaldagen...
Och kvällen/natten blev helt klart lyckad!!!

Träffade massa härliga människor, tjötade en hel del, om allt och inget.....DANSADE.......som känns i höfterna än idag att jag gjorde!!!
Och åt nästan upp rubbet på Olgas innan vi drog hem....
Jag var helt galet hungrig.....fullkomligt vräkte i mej en Big Meal......livrädd för att någon skulle ta ett endaste ETT pommes från min bricka......

Sen "bönna" jag med en korv m bröd.....Äckligt såhär i efterhand, men just där & då rena himmelriket!!! Tack M, för maten.
Gubbens kusin M, är skyldig oss en STOR tjänst.......
-"Hur e d M??"-
"Jo....nu har jag äntligen bliitt å me ongane, men nu sitter en tjötiii J där bag å robar mitt namn heele tiin"

Så, fråga mej INTE varför ....men vi tog med oss tjöten hem??!! För M,s skull!!!
Han är ju ändå gubbens bror....annars hade han fått sitta kvar!!!! Sådeså!!!

Ojojoj.....va trött jag var igår....men ojojoj va värt det var!!!
Nu ska jag strax gå upp å käka middag....sen tror jag att jag ska slappa resten av dagen....för ovanlighetens skull!!??
Må så gott härliga människor...
Semesterkaramar...





fredag 10 juli 2009

Vilket jäkla skitväder!!!!




TÄNK OM....våran svenska sommar kunde ta & överraska oss ordentigt......med solsken & vackert väder nu, resten av sommaren!!?? Regna kan det göra på nätterna!!! Vi behöver ju få våra batterier laddade med solsken och värme...för att överhuvudtaget orka med den långa mörka årstiden som kommer osss till mötes....alldeles för snart!!

Jag tillhör i all fall den kategorin utav människor som kräver lite ljus, värme & utomhusvistelse för att må bra!!!

Kan vara så att jag är känslig för att jag jobbar natt....... på vintern, då det är ljust endast ett fåtal timmar varje dag.....då sover jag.

Så det kan verkligen gå flera dagar utan att man ser normalt dagsljus.
MEN......

Sommaren har ju just börjat. Idag går på semester, och själv har jag bara två nätter kvar till min.
Kan inte beskriva i ord hur jäkla skönt det ska bli!!!

Inget planerat för tillfället.....det SKA inte behövas när man bor på det vackraste stället på jorden......paradiset på sommaren.....om bara sommaren ville fatta att det är dax att komma tillbaka!!

Bara att packa en stooor kylväska med mat + fika & dra......ut på havet!!!!

Nu är det kanske som att vi hade ett stort skepp att bo på men nix....vi har en liten båt som tar oss ut på öarna, tidigt på morgonen, för att få den bästa platsen.....sen
när maten är slut för dagen....startar vi båten o drar hem.

Underbara sommar.....kom tillbaks!!!!

Och den heligaste dagen på året, vad det gäller fest + barnfri.....inträffar imorgon.

Då är det SOTENKANALENS DAG här i Hunnebostrand.

Lite olika jippon under dagen med bla uppvisningar av olika slag...en liten marknad & bara allmänt mys med öltält och god mat.

Och dom flesta "stranare" som flytt från sin hemort brukar dyka upp som gubben i lådan......just denna dag. Den brukar helt enkelt vara perfekt!!!!

Nu gäller det bara att beställningen jag gjort .....går i lås!!!
VACKERT VÄDER, tänk att få en ljuvlig å ljummen sommarkväll!!!!
DET hade varit toppen!!

Så....vi ses imorgon, hoppas jag!!!

Kram på ER!





onsdag 8 juli 2009

Hur vet man.....




...att man har en tonåring i huset???




Jo...när man som mamma går och lägger sej flera timmar innan (i mitt fall) sonen...när frukost innna klockan 11 på förmiddagen är en nära-döden upplevelse....+att när man är hemifrån ett par timmar under dygnet, och bara vill ringa hem & fråga att allt är okej...får ett svar...-NÄR kommer du hem?? Jag är döhungrig!!!

Men att kylskåpet står kvar på samma fläck som när mamman i huset åkte hemifrån...det finns det absolut ingen tanke på!!

Va jag vet har vi varken hänglås eller kodlås på kylen...och spinger iväg och gömmer sej, nä,det gör det inte heller.....

Så VART kan kylen va när jag är borta......

TÄNK....att behöva öppna kylen själv...och kanske ta ut en yogert, till & med behöva anstränga sej med att trycka ut det sista..för om det inte ens rinner av sej självt ner i skålen....åååååååååååå,va jobbigt!!!

Får snart börja tugga åt mister LAT också!!!

Man kan inte annat än att garva....här har vi en tvättäkta tonåring!!!

Jag väntar bara på ett ordentligt målbrott...så jag får garva lite!!! (fy så elak,men OJ så kul!!!!) Fast ibland blir jag så trött på det där löjligt lata också!!!
Jämfört med honom känner jag mej som värsta energi-knippet!!!!


Så JAG vet att jag har en tonåring i huset!!


Finns det någon bra handledarbok, om just tonåringar...så är jag tacksam för alla tips jag kan få!!! Just nu kliar jag mej mest i skallen & ser fundersam ut...

VA det verkligen såhär....nää,det måste va den manliga genen som börjar utvecklas!!! Det MÅSTE va så!!!

Snart drar jag iväg till jobbet, har bara 4 nätter kvar nu...innan semestern är här!!! Det ska ju inte bli så tråkigt....inte alls faktiskt!!! ;0)

Hoppas ni har en skön sommar, & att ni tar hand om varann!!

Kram från



måndag 6 juli 2009

Nu går det utför med.....


......ingen annan än MEJ själv!!! Nu snackar vi PRO-varning i stor bemärkelse!!!
Bara veckad kjol och gabardin-braller som fattas....och spolar i håret!!!



Nu har Anna Therese Wernersson börjat brodera......korsstygn....ja,ni får skratta,det gör jag med!!



Jag har haft lite mobbing på jobbet, på dom stackarna som suttit där med dessa förbannade aida-vävar & sitt moline´garn.....ständigt letande efter den lilla nålen,klippande i trådar & intrasslade till max...



Vad hände då?? Jo, jag kände mej nog en smula utanför....stackars mej!!



Så igår, efter att ha suttit och glott på två broderande arbetskamrater i två nätter, så bestämde jag mej.......jag måste bara testa...det kan omöjligt vara sådär skoj!!!

Ringde runt....först till mamma sen till svärmor...:broderier eftersökes!!

Jojomensan, visst fanns det....så jag stoppade ner det i väskan och drog.....

Gissa om det blev jubel........Och gapflabb.
Där kom jag med svansen mellan benen och pillade upp mitt blivande mästerverk.

Och satte igång!!!
Jag har troligtvis sytt...tja, typ 2 miljoner stygn inatt. Känns det som.
Och vad kan det vara storleksmässigt?? Ja, inte större än en tjuga,ni vet Selma....

Efter en heeel natts (förutom när jag fick slita mej för att springa på rigningar)...pillande med tråd-satar som knyter sej, färger som ser exakt likadana ut...+ lite sprättande....så har jag åstadkommit en liten liten, pytteliten del av ett helt hav av korsstygn....

Och det värsta av allt...eller kanske det bästa, jag tyckte det var såå kul....

Där satt vi, tre stycken ,med blodsprängda ögon, nära att dö av andningsuppehåll, för att man koncentrerar sej så....och sydde som tre galna gamla kärringar!!!!

Inget kaffe drack vi, hade inte tiiid, ingan mat åt vi, kände ingen hunger....det enda som slank ner var vatten.....för att hålla strupen lite fuktig. OM man kanske möjligtvis behövde svara på ett tilltal eller ställa en fråga!!!

Så tyst har det ALDRIG vart på natten hos oss förut!!

Nu kan jag förstå om dom andra tycker att jag har vart en böld (på valfritt ställe) som pratat....medans dom försökt hålla räkningen och nålar på rätt ställe...det går ju inte...då tappar man bort sej och tänker.....det var då själva f........KAN du gå & terra någon annan tack!!!!!

Såå.....det var en ny spännande händelse denna natt......NU börjar jag känna mej gammal på riktigt!!!

Pöss & kram från en mycket trött men......nöjd korsstygns-sömmerska!!


lördag 4 juli 2009

Bättre sällan....än aldrig!!

Precis så känns det just nu!! Jag som älskar att blogga & få kommentarer på allt, både positiva och negativa.....har tappat gnistan totalt!!
Jag har ju en gång lovat mej själv att finns det inget speciellt att skriva om...så struntar jag i det! Men nu händer det ju ingenting,absolut snustorrt på händelsefronten!! Ändå har man häcken full från det man stiger upp på morgonen tills det man fullkomligt stupar i säng på kvällen!!!
Och trots detta finns det inget att skriva?? Mysko alltihop!!
Jag får skylla på värmen....solsting,värmeslag,ja nått måste det definitivt va!!

Jag och grabbarna grabbs har hållt till på stranden, eller i vattnet rättare sagt det mesta av veckan!! Ett favvo-ställe är Johannesvik!!
Jag tycker att det är lite,lite för mycket människor för att jag ska tycka att det är helt 100 okej, men man kan inte få allt!!
Bara att inse att man är bortskämd med att ta båten ut till en holme, och få bre ut sej & ta plats...heelt själv!!! DET är för mej det bästa!!
Men gubben har inte semester, jag kör inte båten själv....då jag troligtvis hade upptäckt fler grund än va som finns utsatt på sjökortet....så det får bli såhär tills hela familjen Wernersson är hemma på semester!!! Jag längtar!!!

I torsdagd kväll, mötte jag upp en kompis nere i hamnen. Ja inte i båt...på cykel faktiskt. Vi köpte oss var sin baguette med tonfiskröra & räker, sen hittade vi en perfekt plats i kvällssolen längst ut på klipporna på st. Görans ö.
Rödvisnsboxen var med och lite godis till efterätt!!! Underbart!!!
Vi satt och tjatade,skvallrade och flabbade tills klockan blev mitt i natten, jag var hemma runt 01.00.piiip.
Detta gör man alles för sällan!! Bara enkelt och lätt drar iväg och njuter av hur vackert man bor!!! Vi är lyckligt lottade!!!

Nu har jag haft nedräkning inför semestern i flera veckors tid känns det som...men NU känns det på riktigt!! Snaaart ska jag va hemma jättelänge, utan tider att passa, med min , bara min goa familj!! Och det ska bli helt enkelt underbart!!
6 nätter kvar...imorrn 5 nätter kvar & så vidare....inte undra på att nedräkningen känns lång när man räknar timmar,dagar,veckor....ja,ibland minuter??!!
Men snaaart,snaaaaart så........mmmmm!!!!!

Fick just ett sms, mina 3 är på hemvägfrån stranden!! Undra hur deras dag har varit, ska bli spännande att höra!! Oscar,vattendjuret ,Wernersson har försökt sej på att dyka en längre tid men inte riktigt fått till det....tills igår...då tar grabben sats, springer & dyker helt perfekt!! Han var så lycklig!! Och det blev jag med, när jag såg hans nöjda leende !!! Så idag har det nog dykts en hel del skulle jag tro!!
Jag dyker inte själv...får panik om jag skulle behöva kaste mej med huvudet före rätt ut...nänä, inget för mej!! Därimot bara jag älskar att hoppa!!!
Jag kan inte gå i när jag ska bada...för det första tar det halva dan...sen blir jag 3.30 lång och har andningsuppehåll......det kan aldrig va nyttigt!!

Nä,nu får jag sluta mala....helt plötsligt fanns det massvis att printa ner....jag som inte trodde jag skulle på ihop 3 meningar ens.....japp,sånt är livet!!

Ha en skön lördagseftermiddag/kväll!!!! Än så länge är ju solen med oss!!! Så njuuut!!
Kram på er!!!

















onsdag 1 juli 2009

Grattis på dagen!!!!






Wernerssons alles egen Prins Charles!!!
Den absolut lyckligaste Charlesen som finns!!! Har alltid ett leende på läpparna & inte långt till skratt!!
Denna lille gosse har alltså fyllt ett helt år just idag!! Och honom har vi firat med paket & skönsång, god mat & tårta!!! Muums!!
En himla mysig dag har vi haft!! Tack F & P och lille herrn för att vi fick komma!!!

Började dagen med att traska på Torp....maken behövde ett par svalare skor...för allas trevnad!! Och detta hittade han med en enda gång...vad är det med dessa män som aldrig någon gång lider av beslutsångest????
Första bästa...=pang på!!! Nu snackar jag kläder & skor,inget annat!!!
Jag ska tala om att jag fick minsann kämpa för att få denne man att fatta att han skulle välja mej.....HUR svårt kunde det va liksom....jag var/är ju som gjord för honom....att man ska behöva tala om något sånt??
Jo, i alla fall så hittade han ett par snygga skor där hans inlägg fick plats..det var ju det som var kruxet! sen bar det iväg till nästa affär & där fanns det badshorts som satt som gjutet....också detta är orättvist...allt, då menar jag ALLT bara ramlar på den kroppen??!! Va gör jag för fel??
Jag varnar er...säg inget.... jag vet........ååå, att det ska va så gott med mat,eller tugga över huvudtaget!!!
Tro det eller ej,men jag hittade också ett par skor....eller sandaler,med remmar.
Sååå snygga så jag kunde inte gå förbi....det stod mitt namn...dom fullkomligt ropade på mej...så,jajaadå,jag fick mot min vilja köpa dom!!!! Oj ,va synd om mej!!
Maken tittade på mej...himlade med ögonen & gick....jag fattar ingenting!!!

Nu har jag 7 nätter kvar till semester!!! Ska bli sådär löjligt skönt att bara va tillsammans med grabbarna,alla 3, inte ha tider att passa & bara vaaa!!!
Det borde vara förbjudet enligt lag...att behöva jobba i denna värmen!! Det kan aldrig va bra!!! Hua,vilken hetta!!! Klibbeliklabb både här & där......;0)

Nu ska jag göra ingenting...jo,kanske anstränga mej att se på tv en stund.
Sen ska jag gå & lägga mej i ugnen...eller sovrummet,lika varmt vilket som!!

Kram på er alla glada goa....